Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
 Latterkursus og foredrag til virksomhederne igen :)

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Virksomhederne griner igen


Griner til sjovt latter kursus med latter instruktør

Grin og spas på virksomheder

Nu begynder mange virksomheder igen at booke sjove latterkurser og foredrag, så den positive stemning kan komme tilbage på arbejdspladserne. Siden den nuværende finanskrise startede har næste alle virksomheder stoppet med at bruge penge på personalepleje. Men nu indser virksomhederne at der er et stort behov hos medarbejderne for latter og sjov, samt inspirerende foredrag om at komme bedst muligt igennem finanskrisen.

Så vi afholder nu langt flere sjove latterkurser og foredrag på virksomheder rundt i landet. Så det er en spændende tid, hvor virksomhederne har fokus på latter, sjov og glæde på arbejdspladsen. Er du interesseret i et sjovt foredrag eller latterkursus, så er du meget velkommen til at kontakte os her!!

Her kan du læse to af de nyeste referencer fra virksomheder, hvor vi har afholdt et sjovt foredrag og/eller latterkursus:

Reference fra sjovt latterkursus

”Vi havde en fantastisk dag…ikke mindst takket være dig, det var super sjovt!!
Tak for et super godt indslag!

Bedste hilsner
Lene Hedegaard Zachariassen
VILA | Sales”

Reference fra sjovt foredrag/latterkursus

”Tak for en forrygende lørdag formiddag. Vi har fået rigtig mange rosende ord omkring såvel foredrag som selv latterkurset.
Alle morede sig, lige fra yngste mand til øverste chef, og som du selv mærkede var latteren meget afsmittende og meget gavnlig.
Essensen i dit foredrag var lige på sin plads. Rigtig godt fanget.

Else Hartmann
Vestfyns Bank”

 


Skriv en kommentar
Hvis du ønsker et billede vist sammen med din kommentar, skal du have en Gravatar.