Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Kunder med succes - Referencer fra De Lattergale

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Referencer – hvad siger kunderne?

 

billede fra Latterens verdensdag 2006, hvor det foregik på Rådhuspladsen i København. Se i øvrigt vores referencer.

Reference fra sjovt foredrag/latterkursus
Tak for en forrygende lørdag formiddag. Vi har fået rigtig mange rosende ord omkring såvel foredrag som selv latterkurset.
Alle morede sig, lige fra yngste mand til øverste chef,  og som du selv mærkede var latteren meget afsmittende og meget gavnlig.
Essensen i dit foredrag var lige på sin plads. Rigtig godt fanget.

Else Hartmann
Vestfyns Bank

____

Reference fra et sjovt latterkursus
Det var en super aften, der var en rigtig god stemning efter latterkurset, der var lidt blandede oplevelser af arrangementet, men den generelle holdning var at det var rigtig godt, og uanset de blandede holdninger, mente alle at det havde været super som en fælles oplevelse for klassen. Det at vi havde set hinanden lidt “på grænsen” var rigtig godt, det er med til at bryde nogen barrierer ned. Så vi var rigtig glade for at vi havde valgt latter kursus, og det var en spændende og anderledes oplevelse for os alle.

Tak for en god og sjov aften
Med venlig hilsen Mette

____

Reference fra sjovt grinekursus
Jeg vil blot sige dig tak for et FANTASTISK indslag ved vores polterabend igår 😀 Det var simpelthen så sjovt.. Jeg kan stadig sidde og grine for mig selv, når jeg tænker tilbage på det 😀 Det er også det indslag, gæsterne kommenterer idag, når vi snakker sammen 😀
Jeg vil klart anbefale andre at bestille sådan et “grinekursus” 🙂
Endnu engang TAK for en rigtig god oplevelse 🙂

Venlig hilsen Anne Marie

___

Reference fra en sjov polterabend
“Jeg har forhørt mig ved de andre, og de synes alle, at det var en rigtig god oplevelse. Det er en dejlig fornemmelse både mens det står på og bagefter. Det er underligt nok ikke de mærkelige ting man gør, som man kommer til at grine af, men derimod alle de underlige ansigter og lyde man laver, når man griner – og så vil latteren pludselig inden ende tage. Bagefter har man en rigtig god fornemmelse i kroppen – lidt ligesom når man har taget sig sammen til at løbe en tur og så kommer hjem og er træt i kroppen og godt tilfreds med sig selv!

Tak for et godt indlæg!”
Anja Foldager

____

En grinagtig polterarbend
“Til min søsters polterarbend rekvirerede jeg ”De Lattergale”. Forinden havde jeg dog nogle betænkeligheder, da ingen af os tidligere havde stiftet bekendtskab med latterevents, og desuden kendte flere af deltagerne slet ikke hinanden i forvejen. Jeg tog chancen alligevel, hvilket jeg absolut ikke har fortrudt.

Det var overraskende at se, at alle fra starten var meget deltagende på trods af, at situationen virkede lidt fjollet og nok også grænseoverskridende for nogle. Der gik dog ikke lang tid, før den kunstige latter helt automatisk blev afløst af en ægte latter. Dette skyldes nok, at hele situationen var så grotesk, at vi ikke kunne gøre andet end at grine af det.

Det er min overbevisning, at alle deltagere havde en rigtig god og sjov oplevelse. Det var dog tydeligt, at de mest begejstrede var dem, som havde lettest ved at overgive sig til den ægte og naturlige latter. Ligeledes var vi enige om, at den ægte latter er mere smittende end den kunstige.

Efter latterkurset var stemningen i gruppen tydeligvis steget. Da vi senere mødtes med drengeflokken var det åbenlyst, at vores humør var noget højere end deres, selvom de selvfølgelig også havde haft en sjov dag. Selv de mere stilfærdige piger var livet meget op og slog sig mere løs, end de plejer at gøre. Vores fornyede energi og lyst til at feste smittede af på drengene, og vi fik en rigtig sjov aften, der noget overraskende sluttede af med af med, at der blev danset på bordene.

Jeg er ikke i tvivl om, at latterkurset havde stor betydning for, at min søsters polterarbend efterfølgende blev så munter og festlig, som den gjorde. Jeg kan derfor meget varmt anbefale ”De Lattergale”, som et opløftende indslag til alle festlige lejligheder.”
Mille Schroll

____

Udsnit af vores referenceliste:
Advokatfirmaet Kyed & Jybæk – København
Anæstesiafdelingen på Århus Sygehus
Arbejdernes Andels Boligforening – Århus
Arbejdsformidlingen i Aalborg
AS3 Employment – Aalborg
Børnehaven Brobækhus – Gentofte
Danmarks Tekniske Universitet
Dicentia PostProduction A/S – København
Dyrlægegruppen Midtvest
El Installatør A. Melgaard – Nykøbing Falster
FOA – Fag og Arbejde – København
Frederikshavn Kommune
Herning Kommune
Himmerlands Ungdomsskole
Humble Centralskole – Langeland
HuMentor – Hobro
Kloster Byg – Viborg
KMD – Odense
Kvickly – Odense
Limfjordsskolen – Løgstør
LiNA Medical – Glostrup
LOF i Hedensted
Migatronic – Fjerritslev
Nordea – Rudkøbing
Rebild Kommunale Tandpleje
Scanbox – Viborg
Selvhjælpsgrupper Himmerland
SlankeDoktor.dk – Odense
Sonofon – Aalborg
Spar Købmand i Odense
Stormagasin Salling – Aalborg
sundhedshuset.dk – Randers
Sørensen+Jensen – Aalborg
Tandlæge Annette Larsen – Viborg
Tandlæge Kold – Herning
Tankegang A/S – Frederikshavn
Thermex Scandinavia A/S – Hjørring
Thy:Solutions A/S – Aalborg
Transport IntraNordic – Aalborg
Tryg Forsikring
Universal Pictures på Kgs. Nytorv
YORK Denmark ApS – Århus
Aalborg Grundejerforening
Aalborg Kongres og Kultur Center
Aalborg Sportshøjskole

____

Det var en hel igennem kanon fed oplevelse. Jeg kan på det varmeste anbefale, at alle prøver et latter-kursus, da man, for det første, virkelig får noget at snakke om resten af dagen, da alle har været med til at more sig, men også fordi man får løsnet op for en masse ting, både fysisk, men så sandelig også psykisk. Man bliver utrolig positiv stemt og ens velvære er virkelig i top.

Det er helt bestemt en oplevelse, som jeg vil prøve igen. Det kunne være ideelt til et firma-arrangement eller en familie fest, hvor folk kan komme hinanden ved på en anderledes, men vildt sjov og spændende måde, som alle helt sikkert, vil få noget positivt ud af.

Jeg ved i hvert tilfælde at min bror, som vi holdt Polter-abend for var vildt begejstret.

Mange tak endnu engang.
Hilsen
Morten Christensen

____

Ønsker du mere information om vores latterkursus eller foredrag, så er du meget velkommen til at kontakte os!

Laughter is the sensation of feeling good all over, and showing it principally in one place.” ~ Josh Billings