Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Polterabend med sjovt latterkursus. Booking her!

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Sjov polterabend med latterkursus

Vi har med stor succes lavet rigtig mange latterkurser til en polteraften

Et sjovt latterkursus er en god og sjov fælles oplevelse til en polteraften

Skal I holde en sjov polterabend for en veninde eller kammerat, så vil det være ideelt, at prøve et sjovt latterkursus. Der kan være med til, at skabe en sjov og hyggelig stemning til en polterabend.

Et latterkursus er en utrolig god måde, at ”ryste” folk sammen til en polterabend, da alle deltager i latterkurset. Så det er en god og sjov fælles oplevelse, som varer 45-60 minutter. Det er også en meget sund aktivitet, da et latterkursus er en form for motion.

Vi har med stor succes lavet rigtig mange latterkurser til en polterabend, og er meget populære i Midtjylland og Nordjylland. Hvor vi ofte kommer til byerne: Århus, Aalborg, Viborg, Randers og Hjørring. Skal I arrangerer en sjov polterabend, og har brug for en sjov og spændende aktivitet, så prøv et sjovt latterkursus med os!

Ønsker I at høre mere om et sjovt latterkursus, og/eller have et ganske uforpligtende tilbud, så er I velkommen til, at kontakte os her!