Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Om

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Om

Om Latterkonsulent ThomasDe Lattergale ejes af Thomas Justesen, der siden 2005 har specialiseret sig både inden for private festligheder og firmaarrangementer. Han har stor erfaring med at rejse rundt i landet og bringe smil og latter til folk. Han udbyder latterkurser til grupper på 5 til 100 deltagere.

Thomas Justesen besøgte første gang en latterklub i 2002 og har været afhængig lige siden. Han er uddannet latterinstruktør i 2005, og har deltaget i coaching uddannelse med latterterapeut Annette Goodheart, som har opfundet latterterapi.

”Det er sundt at grine, og jeg nyder meget at komme ud og holde latterkurser med folk. Det gør både, at jeg selv får et godt grin, men det er bestemt også en stor fornøjelse at få andre til at grine. Så jeg er sikker på, at jeg også vil lave sjove latterkurser om mange år, da vi mennesker søger efter sjove oplevelser og et godt grin!” – Thomas Justesen.