Latterkursus – skaber en sjov stemning

Til et latterkursus griner vi sammen helt uden grund, så prøv sjovt latter kursus

Billede fra et sjovt latterkursus

Et latterkursus henvender sig til firmaarrangementer, så som: teambuilding, konference, firmafest eller julefrokost. Desuden er et latterkursus også ideel til privatarrangementer, så som: polterabend, fødselsdage eller familiefester. Kurset tilpasses den enkelte gruppes behov og ønsker, og det foregår på en sjov, positiv og tillidsvækkende måde.

Et latterkursus består af latterøvelser og frilatter. Først guider en Latterinstruktør med smittende og morsomme latterøvelser, som alle deltager i. Dernæst afsluttes med frilatter, hvor alle først sidder på gulvet og dernæst ligger på gulvet og leer. Frilatter kan bedst beskrives som et stort grineflip.

Deltagerne smitter hinanden med deres latter helt uden grund. Det at le sammen på denne måde er en befriende, anderledes og fantastisk dejlig måde at møde mennesker på. Latter kan giver større åbenhed, tillid, energiniveauet bliver løftet og følelsen af fællesskab styrkes. Dette er med til at skabe en god atmosfære.

Et latterkursus varer ca. 30-60 minutter. Det er vigtigt, at der er gulvplads, så alle deltagerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Derudover er det en god idé med vand og glas i lokalet, da mange bliver tørstige i løbet af kurset.

“If we’re going to be miserable we might as well enjoy ourselves & laugh.” ~ Annette Goodheart

Kontakt os allerede i dag, og bestil jeres næste latterkursus.

Reference fra et sjovt latterkursus
Det var en super aften, der var en rigtig god stemning efter latterkurset, der var lidt blandede oplevelser af arrangementet, men den generelle holdning var at det var rigtig godt, og uanset de blandede holdninger, mente alle at det havde været super som en fælles oplevelse for klassen. Det at vi havde set hinanden lidt “på grænsen” var rigtig godt, det er med til at bryde nogen barrierer ned. Så vi var rigtig glade for at vi havde valgt latter kursus, og det var en spændende og anderledes oplevelse for os alle.

Tak for en god og sjov aften
Med venlig hilsen Mette

Ønsker du mere information, så læs mere om fest underholdning, eller om et sjovt latterkursus til en polteraften.