Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
 latter | Delattergale.dk

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Kategori: latterLatter Yoga hjælper patienter med parkinsons og kræft

Her er to spændende og gode artikler og videoer om, hvordan latteryoga spiller en vigtig rolle ved at mindske nogle af de stressfaktorer, der opstår ved alvorlige sygdomme som Parkinsons og kræft. Latter bidrager også til at styrke immunforsvaret, og patienterne får en mere positiv mental indstilling, som hjælper til at håndtere den konstante angst og depression der er forbundet med disse sygdomme.

Latter har en meget sundhedsgavnlig effekt i behandling af sygdom i hele kroppen. Videnskabelige undersøgelser har vist, at latter hurtigt øger immunglobulinniveauer, der hjælper med at bekæmpe infektion og øger antallet af naturlige dræberceller (NK-celler) i blodet (NK-celler spiller en central rolle i forebyggelse af kræft). Latter er også med til at slippe spændinger i kroppen, og øger produktionen af endorfiner.

Her kan du se to videoer om, hvordan latteryoga bliver brugt hos både parkinsons og kræftpatienter:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Video om kræftpatienter:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Her er link til de to artikler om latteryoga hos parkinsons og kræftpatienter:

http://www.laughteryogaamerica.com/read/news/news-road-recovery-parkinsons-disease-includes-laugher-yoga-1898.php

http://www.laughteryogaamerica.com/services/laughter-yoga-cancer-694.php
Australske Universitet i gang med ny forskning om latter på virksomheder

Det er efterhånden 17 år siden, at den indiske læge Madan Kataria opfandt Latteryoga. Der har siden været et utal af dokumentationer på, hvordan latteryoga er til gavn for trivsel og godt helbred.

Latteryoga Australien og Deakin University School of Psychology i Melbourne er nu ved at lave yderligere forskning. De vil rapportere om virkningen af Latter Yoga på to virksomheder i Melbourne, og det bliver lavet i samarbejde med ti Melbourne baseret Latterklubber. Målet er at deltagerne skal lave latteryoga og grine sammen en halv time hver arbejdsdag.

Det overordnede formål med undersøgelsen er at måle subjektiv velvære hos medarbejderne. Det vil ske via en række skriftlige psykometriske tests, der vil blive sammenstillet, og derefter distribueres til offentliggørelsen. Programmet bliver overvåget af Dr. Melissa Weinberg.

Merv Neal der er administrerende direktør for Latteryoga Australien vil gennemføre Latteryoga sessioner dagligt med medarbejdere i en halv time. I alt vil der være mere end 70 sessioner i juli måned 2012.

Allerede efter kun tre dage med latteryoga, har flere medarbejdere fortalt om nogle fantastiske resultater:

“I går aften havde jeg masser af energi efter kl. 20, men normalt ville jeg have været træt”

“Denne morgen sov jeg uden at høre mit vækkeur. Det er ikke sket i mere end tredive år ”

“Sidste nat havde jeg den bedste nats søvn jeg havde haft i flere år, og kørte til arbejde med energi og klar til at deltage i den næste session”

“Det har været så godt for mig, at jeg har tænkt mig at deltage i begge sessioner i dag for at bidrage til at afhjælpe den stress jeg oplever på nuværende tidspunkt”
Hør om latter, glæde og social angst på DR P1

Latter, glæde og social angst på DR P1

Latterkonsulent Thomas Justesen

Jeg er blevet radiostjerne om latter, glæde og social angst på – dr.dk/P1/Et øjeblik/Udsendelser 😉 Her fortæller jeg om, hvordan latter og mere glæde i mit liv har haft en positiv indvirkning på min sociale angst.

Den sociale angst fylder i dag meget lidt i mit liv, og jeg nyder at lave sjove latterkurser og foredrag. Min historie og erfaring med sociale angst er oftest en del af mit foredrag, som jeg holder til forskellige arrangementer.

Husk at grine og havde det sjovt i dagligdagen, da det har en fantastiske positiv indflydelse på vores liv! 🙂
Latter til polterabend er et hit

Latter kursus til polterabend er altid et hit, læs 5 gode grunde til latter er et hit til polterabend

Latter er et hit til polterabend

Det er højsæson med at holde polterabend for de kommende brudepar, der skal giftes i løbet af sommeren. Der er en stærk tradition for, at der skal være nogle sjove og aktive aktiviteter til en polterabend, som er med til at skabe en sjov og hyggelig dag.

Det er meget populært i tiden, at bestille et sjovt latterkursus til en polterabend. Her er der 5 gode grunde til, at et latterkursus er et hit til en polterabend:

– Skaber en sjov og glad stemning
– Deltagerne bliver rystet godt sammen på en positiv måde
– En sjov fælles aktivitet hvor brud/gom ikke hele tiden er i centrum
– En sjov og anderledes aktivitet som deltagerne husker bagefter
– Det er sundt at grine

Vi får mange tilbagemeldinger fra deltagerne på vores latterkurser, og f.eks. skriver Mette til os, at ”Det var en super aften, der var en rigtig god stemning efter latterkurset, det er med til at bryde nogen barrierer ned, og det var en spændende og anderledes oplevelse for os alle.”

Anne Marie har også skrevet til os, og faktisk var det hende og hendes kommende mand, der blev holdt polterabend for. Anne Marie skriver ”Jeg vil blot sige dig tak for et FANTASTISK indslag ved vores polterabend i går 😀 Det var simpelthen så sjovt.. Jeg kan stadig sidde og grine for mig selv, når jeg tænker tilbage på det. Det er også det indslag, gæsterne kommenterer idag, når vi snakker sammen. Jeg vil klart anbefale andre at bestille sådan et “latterkursus”. Endnu engang TAK for en rigtig god oplevelse 🙂

Har du prøvet et sjovt latterkursus eller har spørgsmål, så skriv gerne en kommentar herunder. Eller har du lyst til også at prøve et sjovt latterkursus til en polterabend, så kontakt os her, da der ingen tvivl er om, at latter til en polterabend er et hit 🙂