Kategori: ForedragHør om latter, glæde og social angst på DR P1

Latter, glæde og social angst på DR P1

Latterkonsulent Thomas Justesen

Jeg er blevet radiostjerne om latter, glæde og social angst på – dr.dk/P1/Et øjeblik/Udsendelser 😉 Her fortæller jeg om, hvordan latter og mere glæde i mit liv har haft en positiv indvirkning på min sociale angst.

Den sociale angst fylder i dag meget lidt i mit liv, og jeg nyder at lave sjove latterkurser og foredrag. Min historie og erfaring med sociale angst er oftest en del af mit foredrag, som jeg holder til forskellige arrangementer.

Husk at grine og havde det sjovt i dagligdagen, da det har en fantastiske positiv indflydelse på vores liv! 🙂
Virksomhederne griner igen

Griner til sjovt latter kursus med latter instruktør

Grin og spas på virksomheder

Nu begynder mange virksomheder igen at booke sjove latterkurser og foredrag, så den positive stemning kan komme tilbage på arbejdspladserne. Siden den nuværende finanskrise startede har næste alle virksomheder stoppet med at bruge penge på personalepleje. Men nu indser virksomhederne at der er et stort behov hos medarbejderne for latter og sjov, samt inspirerende foredrag om at komme bedst muligt igennem finanskrisen.

Så vi afholder nu langt flere sjove latterkurser og foredrag på virksomheder rundt i landet. Så det er en spændende tid, hvor virksomhederne har fokus på latter, sjov og glæde på arbejdspladsen. Er du interesseret i et sjovt foredrag eller latterkursus, så er du meget velkommen til at kontakte os her!!

Her kan du læse to af de nyeste referencer fra virksomheder, hvor vi har afholdt et sjovt foredrag og/eller latterkursus:

Reference fra sjovt latterkursus

”Vi havde en fantastisk dag…ikke mindst takket være dig, det var super sjovt!!
Tak for et super godt indslag!

Bedste hilsner
Lene Hedegaard Zachariassen
VILA | Sales”

Reference fra sjovt foredrag/latterkursus

”Tak for en forrygende lørdag formiddag. Vi har fået rigtig mange rosende ord omkring såvel foredrag som selv latterkurset.
Alle morede sig, lige fra yngste mand til øverste chef, og som du selv mærkede var latteren meget afsmittende og meget gavnlig.
Essensen i dit foredrag var lige på sin plads. Rigtig godt fanget.

Else Hartmann
Vestfyns Bank”