Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Julefrokost - sjov stemning med latterkursus til julefrokost

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Julefrokost

Et latterkursus er ideel til julefrokost, og det er både til privatfest og firmaarrangement

Sjovt latterkursus til en julefrokost

Sjov og godt humør er ofte kendetegnet for en julefrokost. Et latterkursus er ideel til festen, da det at le sammen er en befriende og fantastisk dejlig måde at møde andre mennesker på. Latter er med til at give større åbenhed overfor andre mennesker, energiniveauet bliver løftet og følelsen af fællesskab styrkes ved at le sammen. Dette er med til at skabe en succesfuld julefrokost, hvor et latterkursus vil give en sjov og dejlig stemning resten af festen.

Et latterkursus består af latterøvelser og frilatter. Først guider Latterkonsulenten med smittende og morsomme latterøvelser, som alle deltager i. Dernæst afsluttes med frilatter, hvor alle deltagere sidder/ligger på gulvet og leer. Frilatter kan bedst beskrives som et stort grineflip.

Et latterkursus til en julefrokost varer typisk 30-45 minutter, og kurset tilpasses den enkelte gruppes behov og ønsker. Det foregår på en sjov, positiv og tillidsvækkende måde.

Det er vigtigt, at der er gulvplads, så alle deltagerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Derudover er det en god idé med vand og glas i lokalet, da mange bliver tørstige i løbet af kurset.

For at få det optimale ud af et latterkursus til en julefrokost, er det bedste, enten at gøre det tidligt i arrangementet eller drikke et minimum af alkohol inden et latterkursus.

“Always laugh when you can. It is cheap medicine.” – Lord Byron

Kontakt os
Ønsker I et uforpligtende tilbud eller information om vores latterkursus til julefrokost, så er I velkommen til at kontakte os her.

Har du lyst til at vide mere, så læs her om firma julefrokost eller læs om julefrokost underholdning