Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Sjov underholdning til julefrokost med et morsomt latterkursus

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Julefrokost underholdning

Et sjovt latterkursus som underholdning til en julefrokost skal bare prøves!

Et latterkursus er fremragende underholdning til en julefrokost, da der skabes en sjov og hyggelig stemning

Skal der sjov underholdning til en julefrokost, og det er både til en privat julefrokost og firma julefrokost, så er et sjovt latterkursus ideelt. Et latterkursus er fremragende underholdning til en julefrokost, da der skabes en sjov og hyggelig stemning. Det er en fælles aktivitet, som alle deltager i, så folk bliver ”rystet” godt sammen, og humøret bliver højt til julefrokosten.

Latterkurset starter med at Latterinstruktøren guider deltagerne igennem nogle morsomme og smittende latterøvelser, så deltagerne kommer til at smitte hinanden med deres latter. Latterkurset afsluttes med frilatter, hvor alle deltagere skal sidde/ligge på gulvet og grine. Frilatter kan bedst beskrives som et stort grineflip. Frilatter kan godt fravælges til en julefrokost, hvis deltagerne ikke har lyst til, at skulle sidde/ligge på gulvet i fint festtøj.

Et sjovt latterkursus som underholdning til en julefrokost tilpasses den enkelte gruppes behov og ønsker, samt foregår på en sjov, positiv og tillidsvækkende måde. Kurset varer typisk 30-45 minutter

Til et latterkursus skal der bruges et lokale, hvor der er gulvplads, så alle deltagerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Desuden er det en god idé med vand og glas i lokalet, da mange bliver tørstige i løbet af latterkurset.

For at få det optimale ud af underholdningen til en julefrokost, er det bedste, at kurset afholdes i begyndelsen af julefrokosten, eller deltagerne drikke et minimum af alkohol inden latterkurset.

Kontakt os
Ønsker I et uforpligtende tilbud eller information om vores sjove latterkursus, som underholdning  til en julefrokost, så er I velkommen til at kontakte os her.

Reference fra latterkursus

Vi havde en fantastisk dag…ikke mindst takket være dig, det var super sjovt!!
Tak for et super godt indslag!

Bedste hilsner
Lene Hedegaard Zachariassen
VILA | Sales