Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Latterkursus til polterabend, firmaarrangement eller fest

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Latterkursus til polterabend, firmaarrangement eller fest

En rigtig sjov latterøvelse fra latterkursus til et polterabend, hvor deltagerne smittende hinanden med deres latter.

Fra et sjovt latterkursus til et polterabend i Jerslev

Vi tilbyder latterkurser og foredrag, der henvender sig til firmaarrangementer, så som: teambuilding, seminar, konference, personalefest eller julefrokost. Desuden er et latterkursus også ideel til privatarrangementer, så som: polterabend, fødselsdage eller familiefester. Kurset tilpasses den enkelte gruppes behov og ønsker, og det foregår på en sjov, positiv og tillidsvækkende måde.

Kontakt os
Ønsker du et uforpligtende tilbud eller information om vores latterkursus eller foredrag, så er du velkommen til at kontakte os her.

Reference – Latterkursus til polterabend
Pia fra Fredericia har skrevet en kommentar på bloggen, om hendes oplevelse med et latterkursus til polterabend med De Lattergale.

Fed start på Polterabend 🙂
Det var mig der havde booket De Lattergale til Polterabend i lørdags, og jeg var da lidt nervøs for hvordan det ville komme til at gå. Men det var bare den bedste start på min venindes Polterabend. Det var hyle morsomt og vi havde helt ondt i mavemuskler og kæber af at grine. Det var en god måde at blive rystet sammen på, når man er 10 piger der ikke kender hinanden så godt. Ja vi synes alle at det var super, og vi var så glade og afslappede bagefter.
Vi kan kun anbefale De lattergale til andre.
DE VAR ALT FOR SJOVT 🙂

Latterinstruktør og billeder fra polterabend
Læs mere om Latterinstruktør Thomas Justesen, eller se sjove billeder fra polterabend i Aalborg.

Succes med latterkurser til polterabend

Til en polterabend skal der gerne ske noget sjovt og hyggeligt, så alle har en fantastisk dag, som vil blive husket lang tid efter en polterabend. Vi har flere års erfaring med, at lave sjove og succesfulde latterkurser til en polterabend, så humør og stemningen bliver fremragende og sjov.

Latterkurser til en polterabend varer typisk 45-60 minutter, men kan selvfølgelig tilpasses med indhold og varighed i forhold til den enkelte polterabend. Det er en aktivitet, som alle deltager i, og en fantastisk sjov og god måde at få ”rystet” deltagerne sammen på til en polterabend.

Det er meget populært med latterkurser til en polterabend, og du er altid velkommen til, at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Så I kan få en sjov og uforglemmelig polterabend!

Facebook og Twitter
De Lattergale har nu en gruppe på Facebook, og du kan uploade billeder og skrive en kommentar på siden. Så tilmeld dig gruppen her! Du kan også blive Fan af De Lattergale på Facebook 🙂
Latterkonsulent Thomas Justesen er også på Twitter!