Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Sjov og lærerigt foredrag om mere latter og glæde i livet

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Foredrag om mere latter og glæde i livet

Latter og glæde har en meget positiv indflydelse på vores livskvalitet

Særdeles udbytterige og sjov foredrag om mere latter og glæde i livet

Ved et særdeles udbytterige og sjov foredrag om mere latter og glæde i livet, vil deltagerne opleve en rigtig god blanding af viden, praktiske øvelser og underholdning. De praktiske øvelser er enestående til at understøtte den faglige viden om latter. Alle deltagerne er aktivt med i øvelserne, og oplever undervejs i foredraget på egen krop og sjæl, den mærkbare virkning af latteren. Øvelserne sker i et tempo og på en tillidsvækkende måde, så alle kan være med og har det sjovt.

Latter er faktisk en alvorlig sag, som har en meget positiv indflydelse på vores livskvalitet, for når vi ler sammen, så bliver vi mere afslappede, ressourcefyldte og udadvendte. Vi skaber en større tillid til hinanden og en følelse af nærvær, så vi begynder at fokusere mere på de positive ting i vores liv

Mere motiverede og glade medarbejdere gør en stor positiv forskel på deres arbejdsplads, hvor de er mere effektive og kreative. Så en virksomhed der formår at give medarbejderne et godt arbejdsmiljø, vil blive betalt tilbage i rigelige mængder, og det i form af flotte resultater på bundlinjen, og tilfredse kunder/klienter.

Dette foredrag vil fremkalde mere latter, glæde, og skabe bedre relationer mellem deltagerne, samt have fokus på styrken ved latter og glæde på arbejdspladsen. Ønsker I et sjovt og lærerigt foredrag, der vil give stof til eftertanke, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud på et foredrag med en varighed på omkring 1½ time.

Reference fra sjovt foredrag/latterkursus

Tak for en forrygende lørdag formiddag. Vi har fået rigtig mange rosende ord omkring såvel foredrag som selv latterkurset.
Alle morede sig, lige fra yngste mand til øverste chef,  og som du selv mærkede var latteren meget afsmittende og meget gavnlig.
Essensen i dit foredrag var lige på sin plads. Rigtig godt fanget.

Else Hartmann
Vestfyns Bank