Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Firmaarrangement bliver sjov med latterkursus / foredrag

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Firmaarrangement bliver sjov med latterkursus / foredrag

Til et firmaarrangement skal der ske noget sjovt og spændende, så prøv latter kursus eller foredrag

Ideelt med et sjovt og tankevækkende latterkursus eller foredrag til et firmaarrangement

Til et firmaarrangement skal der gerne ske noget sjovt og spændende, så deltagerne få ny energi og viden, som kan være med til, at skabe et godt og sjovt firmaarrangement. Det vil derfor være ideelt med et sjovt og indholdsrigt latterkursus eller foredrag med latterinstruktør Thomas Justesen. Hvor deltagerne får trænet lattermusklerne, samt viden om latterens sundhedsgavnlige effekt på vores krop og sjæl.

Et latterkursus til et firmaarrangement varer 45-60 minutter, og deltagerne er aktivt med i kurset, som består af latterøvelser og frilatter. Latterinstruktøren guider først deltagerne igennem nogle morsomme og smittende latterøvelser, så deltagerne kommer til at smitte hinanden med deres latter. Latterkurset afsluttes med frilatter, hvor alle deltagere skal sidde/ligge på gulvet og grine. Frilatter udvikler sig ofte til et stort grineflip.

Det er også muligt med et sjovt og spændende foredrag til et firmaarrangement, som vil varer omkring 1½ time. Foredraget er en kombination af mere dybdegående viden om latter, og det vil være resultater fra videnskabelige forsøg og praktiske erfaringer. Og et sjovt latterkursus, hvor deltagerne får mulighed for, at mærke det sundhedsgavnlige ved latter, på deres egen krop.

Både et latterkursus og foredrag kan tilpasses i varighed og indhold til det enkelte firmaarrangement, så kontakt os her, og vi vil sammen finde netop det kursus/foredrag der passer til jeres firmaarrangement.

Ønsker du mere viden, så læs evt. om firmalatter, eller bliv klogere på latteryoga