Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
Firma julefrokost bliver en succes og sjov med latterkursus

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Sjov firma julefrokost

Et sjovt latterkursus er ideel til en firma julefrokost, da det skaber en sjov og hyggelig stemning

Til en firma julefrokost skal der ske noget sjovt, så prøv et latterkursus

Til en firma julefrokost skal der gerne være en sjov og hyggelig stemning, hvor medarbejderne har det sjovt sammen. Desuden kan det være en god ide med en fælles aktivitet/oplevelse til en firma julefrokost. Et sjovt latterkursus er ideel til en firma julefrokost, da deltagerne bliver ”rystet” sammen og følelsen af fællesskab styrkes, samt energiniveauet bliver løftet, så deltagerne har et højt humør til firma julefrokosten.

Til et latterkursus guider Latterkonsulenten først med smittende og morsomme latterøvelser, som alle deltager i. Hvorved deltagerne kommer i gang med at smitte hinanden med deres latter. Derefter afsluttes med frilatter, hvor alle deltagere sidder/ligger på gulvet og leer. Frilatter kan bedst beskrives som et stort grineflip. Frilatter kan godt fravælges, hvis deltagerne ikke har lyst til, at skulle sidde/ligge på gulvet i fint festtøj.

Et latterkursus til en firma julefrokost tilpasses den enkelte gruppes behov og ønsker, samt foregår på en sjov, positiv og tillidsvækkende måde. Kurset varer typisk 30-45 minutter

Der skal bruges et lokale, hvor der er gulvplads, så alle deltagerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Desuden er det en god idé med vand og glas i lokalet, da mange bliver tørstige i løbet af latterkurset.

For at få det optimale ud af et sjovt latterkursus til en firma julefrokost, er det bedste, at kurset afholdes i begyndelsen af firma julefrokosten, eller deltagerne drikke et minimum af alkohol inden latterkurset.

Kontakt os
Ønsker du et uforpligtende tilbud eller information om vores sjove latterkursus til firma julefrokost, så er du velkommen til at kontakte os her.

Reference fra sjov firma julefrokost

Hermed vores anbefaling: Tak til De lattergale for en perfekt start på vores firma julefrokost.
Det er dog utroligt hvad I kan få voksne mennesker til 🙂
Vi opførte os både som pingviner, Duracell kaniner, Julemanden og græsslåmaskiner.
Til alle der er lidt skeptiske – prøv det – det værste der kan ske er at man kommer til at grine…..
De bedste anbefalinger herfra.

Kloster Byg
Tømrer & Snedkerfirma
Lundgårdsvej 38, Fusager
8800 Viborg