Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
 Blog af Latterinstruktør Thomas Justesen om latter, sjov

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

BlogLatter Yoga hjælper patienter med parkinsons og kræft

Her er to spændende og gode artikler og videoer om, hvordan latteryoga spiller en vigtig rolle ved at mindske nogle af de stressfaktorer, der opstår ved alvorlige sygdomme som Parkinsons og kræft. Latter bidrager også til at styrke immunforsvaret, og patienterne får en mere positiv mental indstilling, som hjælper til at håndtere den konstante angst og depression der er forbundet med disse sygdomme.

Latter har en meget sundhedsgavnlig effekt i behandling af sygdom i hele kroppen. Videnskabelige undersøgelser har vist, at latter hurtigt øger immunglobulinniveauer, der hjælper med at bekæmpe infektion og øger antallet af naturlige dræberceller (NK-celler) i blodet (NK-celler spiller en central rolle i forebyggelse af kræft). Latter er også med til at slippe spændinger i kroppen, og øger produktionen af endorfiner.

Her kan du se to videoer om, hvordan latteryoga bliver brugt hos både parkinsons og kræftpatienter:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Video om kræftpatienter:

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Her er link til de to artikler om latteryoga hos parkinsons og kræftpatienter:

http://www.laughteryogaamerica.com/read/news/news-road-recovery-parkinsons-disease-includes-laugher-yoga-1898.php

http://www.laughteryogaamerica.com/services/laughter-yoga-cancer-694.php
Australske Universitet i gang med ny forskning om latter på virksomheder

Det er efterhånden 17 år siden, at den indiske læge Madan Kataria opfandt Latteryoga. Der har siden været et utal af dokumentationer på, hvordan latteryoga er til gavn for trivsel og godt helbred.

Latteryoga Australien og Deakin University School of Psychology i Melbourne er nu ved at lave yderligere forskning. De vil rapportere om virkningen af Latter Yoga på to virksomheder i Melbourne, og det bliver lavet i samarbejde med ti Melbourne baseret Latterklubber. Målet er at deltagerne skal lave latteryoga og grine sammen en halv time hver arbejdsdag.

Det overordnede formål med undersøgelsen er at måle subjektiv velvære hos medarbejderne. Det vil ske via en række skriftlige psykometriske tests, der vil blive sammenstillet, og derefter distribueres til offentliggørelsen. Programmet bliver overvåget af Dr. Melissa Weinberg.

Merv Neal der er administrerende direktør for Latteryoga Australien vil gennemføre Latteryoga sessioner dagligt med medarbejdere i en halv time. I alt vil der være mere end 70 sessioner i juli måned 2012.

Allerede efter kun tre dage med latteryoga, har flere medarbejdere fortalt om nogle fantastiske resultater:

“I går aften havde jeg masser af energi efter kl. 20, men normalt ville jeg have været træt”

“Denne morgen sov jeg uden at høre mit vækkeur. Det er ikke sket i mere end tredive år ”

“Sidste nat havde jeg den bedste nats søvn jeg havde haft i flere år, og kørte til arbejde med energi og klar til at deltage i den næste session”

“Det har været så godt for mig, at jeg har tænkt mig at deltage i begge sessioner i dag for at bidrage til at afhjælpe den stress jeg oplever på nuværende tidspunkt”
Grin dig selv glad – artikel og video om latteryoga

Har fundet en artikel og video om latteryoga, som er det vi laver til et latterkursus. Det er latterinstruktør Dave Bowtell fra Australien, der er med i artiklen og videoen. Dave fortæller om at det er god motion at grine, og det har en positiv effekt på depression, samt selvfølgelig er super sjovt. Du kan læse og se videoen her: http://www.abc.net.au/local/videos/2012/07/16/3546785.htm

Det er helt sikkert at det er sundt at grine, og især at gøre det sammen med andre mennesker er utroligt positivt. Det kan være med til at øge tilliden og samværet med andre mennesker. Så det er rigtig dejligt at Dave har succes med latteryoga i Australien.

Vil du gerne prøve latteryoga, så bør du prøve vores latterkursus 🙂 – http://delattergale.dk/latterkursus/
Polterabend 2012 med sjovt latterkursus – jeg er klar :)

Skal du arrangere en sjov og uforglemmelig polterabend for en veninde eller kammerat her i 2012, så bør du overveje et morsomt latterkursus. Det er en enestående aktivitet til at ”ryste” deltagerne godt sammen.

Jeg (Thomas) har mange års erfaring med at holde sjove latterkurser til polterabends, og er super klar til, at komme ud til jeres polterabend her i 2012. Så du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Latterkurset kan selvfølgelig tilpasses den enkelte polterabend, men oftest varer det 45-60 minutter. Prisen for latterkurset afhænger af kørsel, så du bliver nødt til at kontakte mig, så jeg kan give en pris inkl. kørsel.

Det er hovedsagelig i Jylland at jeg holder latterkurser til polterabend, og der skal bruges et lokale (stue) med gulvplads, hvor alle deltagerne kan stå, sidde og ligge på gulvet.

Håber vi ses i 2012 til et godt grin og sjov oplevelse, så jeres polterabend kan blive ekstra sjov 🙂
5 års jubilæum som Latterkonsulent

Latter, glæde og social angst på DR P1

Latterkonsulent Thomas Justesen

Det er efterhånden 5 år siden at jeg blev uddannet til Latterkonsulent hos Else Bie i Fredericia, og dermed at De Lattergale så dagens lys. De Lattergale startede som en latterklub i Aalborg, men i dag laver jeg kun latterkurser ude hos kunderne.

Det er blevet til rigtig mange sjove latterkurser igennem de 5 år, og utroligt mange sjove og grinagtige oplevelser. Det er altid en fornøjelse at grine sammen med andre mennesker, og målet er da klart at holde flere jubilæer som Latterkonsulent 🙂

Så ønsker du et sjovt latterkursus med en Latterkonsulent, der har 5 års erfaring, så er du altid hjerteligt velkommen til at kontakte mig!
Hør om latter, glæde og social angst på DR P1

Latter, glæde og social angst på DR P1

Latterkonsulent Thomas Justesen

Jeg er blevet radiostjerne om latter, glæde og social angst på – dr.dk/P1/Et øjeblik/Udsendelser 😉 Her fortæller jeg om, hvordan latter og mere glæde i mit liv har haft en positiv indvirkning på min sociale angst.

Den sociale angst fylder i dag meget lidt i mit liv, og jeg nyder at lave sjove latterkurser og foredrag. Min historie og erfaring med sociale angst er oftest en del af mit foredrag, som jeg holder til forskellige arrangementer.

Husk at grine og havde det sjovt i dagligdagen, da det har en fantastiske positiv indflydelse på vores liv! 🙂
Latter til polterabend er et hit

Latter kursus til polterabend er altid et hit, læs 5 gode grunde til latter er et hit til polterabend

Latter er et hit til polterabend

Det er højsæson med at holde polterabend for de kommende brudepar, der skal giftes i løbet af sommeren. Der er en stærk tradition for, at der skal være nogle sjove og aktive aktiviteter til en polterabend, som er med til at skabe en sjov og hyggelig dag.

Det er meget populært i tiden, at bestille et sjovt latterkursus til en polterabend. Her er der 5 gode grunde til, at et latterkursus er et hit til en polterabend:

– Skaber en sjov og glad stemning
– Deltagerne bliver rystet godt sammen på en positiv måde
– En sjov fælles aktivitet hvor brud/gom ikke hele tiden er i centrum
– En sjov og anderledes aktivitet som deltagerne husker bagefter
– Det er sundt at grine

Vi får mange tilbagemeldinger fra deltagerne på vores latterkurser, og f.eks. skriver Mette til os, at ”Det var en super aften, der var en rigtig god stemning efter latterkurset, det er med til at bryde nogen barrierer ned, og det var en spændende og anderledes oplevelse for os alle.”

Anne Marie har også skrevet til os, og faktisk var det hende og hendes kommende mand, der blev holdt polterabend for. Anne Marie skriver ”Jeg vil blot sige dig tak for et FANTASTISK indslag ved vores polterabend i går 😀 Det var simpelthen så sjovt.. Jeg kan stadig sidde og grine for mig selv, når jeg tænker tilbage på det. Det er også det indslag, gæsterne kommenterer idag, når vi snakker sammen. Jeg vil klart anbefale andre at bestille sådan et “latterkursus”. Endnu engang TAK for en rigtig god oplevelse 🙂

Har du prøvet et sjovt latterkursus eller har spørgsmål, så skriv gerne en kommentar herunder. Eller har du lyst til også at prøve et sjovt latterkursus til en polterabend, så kontakt os her, da der ingen tvivl er om, at latter til en polterabend er et hit 🙂
Grinekursus til arrangement

Grine kursus til fest, polterabend, firmafest det er sjovt og grinagtigt

Grinekursus til personalearrangement, polterabend eller fest

Skal du holde et sjovt arrangement som en polterabend, fest eller personalearrangement, så har vi det sjoveste grinekursus. Det er meget populært og vi har stor erfaring med at lave et sjovt grinekursus til forskellige arrangementer.

Vores grinekursus vil helt sikkert skabe en sjov stemning og oplevelse for deltagerne, som de vil huske i lang tid efter, at vi har grinet sammen. Vi kan tilpasse grinekurset, så det passer perfekt til jeres arrangement, og det varer oftest 30-60 minutter.

Du kan roligt kontakt os, og vi sammensætter det helt rigtige og sjove grinekursus til jer. Her kan du læse vores referencer, hvor deltagerne har haft en super sjov og grinagtig oplevelse sammen med os. Skal du/I være de næste til at prøve et sjovt grinekursus sammen med os?
Pris på latterkursus

Få god pris eller priser på sjovt latter kursus til arrangement

Her får du en god pris på sjovt latterkursus

Ønsker du en pris på et sjovt latterkursus, så bliver du nødt til at kontakte os, da der er flere faktorer der bestemmer prisen på et latterkursus. Vores priser afhænger bl.a. af hvilket type arrangement du skal holde, om det f.eks. er til en polterabend, privatfest eller firmaarrangement. Alt efter hvilket type arrangement, så kan kurset varierer fra 20 til 60 minutter, som også har betydning på prisen.

Det kan have betydning hvor mange deltagere I er til latterkurset, men en vigtig faktorer er kørsel, så det er vigtigt at vi ved, hvor henne i landet jeres arrangement skal foregå. Når vi har disse oplysninger, så kan vi hurtigt give dig en pris på et sjovt latterkursus. Så derfor har vi ikke priser på hjemmesiden, men du er meget velkommen til at kontakte os, og vi vil hurtigt give dig en pris på et latterkursus 🙂
15 år med latterklubber

De 5 første medlemmer i den første latterklub i Indien af Dr. Madan Kataria

De 5 medlemmer i den første latterklub i Indien i 1995

Det er 15 år siden at Dr. Madan Kataria startede den første latterklub i Lokhandwala Park i Mumbai (India), og der var 5 medlemmer i den første latterklub. Det er helt vildt som latterklubber og Latter Yoga bevægelsen har spredt sig over hele verden, og været med til at ændrede livet for tusinder og atter tusinder af mennesker.

I Danmark er der ikke så mange latterklubber mere, men flere Latterkonsulenter, der laver rigtig mange latterkurser til fester, polterabend og firmaarrangementer. I andre lande er det omvendt, at der er rigtig mange latterklubber, men latterkurser er ikke så populære til forskellige arrangementer.

Efter 15 år er der latterklubber i mange lande, og bare i Indien mener man, at der er omkring 10.000 latterklubber. Så er der ikke en latterklub i nærheden af hvor du bor, så kunne du jo undersøge om, der er en latterklub, der hvor du skal på ferie næste gang? Det vil helt sikkert være en fantastisk måde, at møde lokalbefolkningen på 🙂


Side 1 af 212