Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45
 Australske Universitet i gang med ny forskning om latter på virksomheder

Warning: Use of undefined constant yes - assumed 'yes' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/delattergale.dk/public_html/wp-content/themes/wp-sublime_basic/banner468.php on line 3

Australske Universitet i gang med ny forskning om latter på virksomhederDet er efterhånden 17 år siden, at den indiske læge Madan Kataria opfandt Latteryoga. Der har siden været et utal af dokumentationer på, hvordan latteryoga er til gavn for trivsel og godt helbred.

Latteryoga Australien og Deakin University School of Psychology i Melbourne er nu ved at lave yderligere forskning. De vil rapportere om virkningen af Latter Yoga på to virksomheder i Melbourne, og det bliver lavet i samarbejde med ti Melbourne baseret Latterklubber. Målet er at deltagerne skal lave latteryoga og grine sammen en halv time hver arbejdsdag.

Det overordnede formål med undersøgelsen er at måle subjektiv velvære hos medarbejderne. Det vil ske via en række skriftlige psykometriske tests, der vil blive sammenstillet, og derefter distribueres til offentliggørelsen. Programmet bliver overvåget af Dr. Melissa Weinberg.

Merv Neal der er administrerende direktør for Latteryoga Australien vil gennemføre Latteryoga sessioner dagligt med medarbejdere i en halv time. I alt vil der være mere end 70 sessioner i juli måned 2012.

Allerede efter kun tre dage med latteryoga, har flere medarbejdere fortalt om nogle fantastiske resultater:

“I går aften havde jeg masser af energi efter kl. 20, men normalt ville jeg have været træt”

“Denne morgen sov jeg uden at høre mit vækkeur. Det er ikke sket i mere end tredive år ”

“Sidste nat havde jeg den bedste nats søvn jeg havde haft i flere år, og kørte til arbejde med energi og klar til at deltage i den næste session”

“Det har været så godt for mig, at jeg har tænkt mig at deltage i begge sessioner i dag for at bidrage til at afhjælpe den stress jeg oplever på nuværende tidspunkt”

 


Skriv en kommentar
Hvis du ønsker et billede vist sammen med din kommentar, skal du have en Gravatar.